Recreatiepark de Tolplas

Vakantiepark met recreatievijver

Vandaag geopend van
Vandaag 08:30 - 17:00
Adres
Hexelseweg 80, Hoge Hexel

Recreatiepark de Tolplas

Waan je zelf in een andere wereld op het prachtige recreatiepark De Tolplas. Geniet hier in luxe bungalows, leuke chalet of in een moderne groepsaccommodatie en dat allemaal gelegen aan een unieke recreatievijver.

Of je nu met familie of vrienden, het gezin of gezellig met z'n tweetjes bent, de Tolplas heeft de juiste accommodatie voor jou. In het hart van het park ligt de grote recreatievijver, die uitnodigt om te vissen, zwemmen of surfen. Ook is er een all-weather tennisbaan, voetbalveldje, tafeltennistafel en jeu-de-boules baan! En voor de kinderen zijn er leuke speeltuintjes en een kabelbaan, trekvlot en springkussen. Zin in een goede maaltijd? Kom dan een lekker hapje eten in het parkrestaurant met terras.

De comfortabele bungalows liggen ruim gesitueerd op het park en de luxe chalets zijn ideaal gesitueerd met een uitgestrekt uitzicht over het water. Een vakantie lang ontspannen? Reserveer dan een chalet met wellness. Naast dat alle accommodaties modern zijn ingericht, zijn de wellness bungalows ingericht met een infraroodsauna en/of stoomdouche. Voor grote groepen zijn de luxe groepsaccommodaties voor 12, 14, 18 en 30 personen perfect.

Omgeving De Tolplas

Omdat De Tolplas op de grens van Twente en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt, zijn golvende heidevelden en uitgestrekte bossen een dagelijks decor. Een prachtige streek om eindeloze wandel- en fietstochten te maken. Maar je kunt ook de stad opzoeken en een dagje shoppen in Almelo of Enschede. Zelfs een uitstapje naar Duitsland (bijvoorbeeld Nordhorn) behoort tot de mogelijkheden! Of sla een balletje op de golfbanen van Hoge Hexel en Wierden. Met kinderen moet je vanzelfsprekend Avonturenpark Hellendoorn bezoeken, of subtropisch zwembad De Kolk in Wierden. Heb je nog tijd over? Ontdek dan samen met de kinderen de overdekte speeltuinen in Almelo en Nijverdal. Er is zoveel te doen, dat de vakantie voorbijvliegt. Geniet dus met volle teugen!

Virtuele tour

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.