Vakantiepark Erve Kleilutte

Luxe groepsaccommodaties in Twente

Adres
Zuiderveldseweg 1a, Enter

Vakantiepark Erve Kleilutte

Vakantiepark Erve Kleilutte is een kindvriendelijk vakantiepark met sfeervolle vakantiehuizen geschikt voor 6 tot 26 personen. Gelegen in het landelijke Twente vlakbij het gezellige plaatsje Enter, bekend om zijn klompen en zompen.

Vincent en Angelique ontvangen u graag op hun kleinschalige en kindvriendelijke vakantiepark. Geniet van een vakantie in een van de negen luxe vakantiehuizen in het mooie Overijssel.

Groepsaccommodaties Twente

Op Erve Kleilutte beleef je een ontspannen vakantie in een van de groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodaties in Twente zijn namelijk compleet ingericht en onder andere voorzien van een gezellige veranda en ruime eigen tuin. De grote vakantiehuizen bieden veel privacy en comfort en zijn modern ingericht. Je voelt je meteen thuis door de huiselijke sfeer die er is gecreëerd. De 26-persoons groepsaccommodatie beschikt zelfs over een eigen speelkelder met tafelvoetbal, tafeltennis en een dartbord.

Faciliteiten Erve Kleilutte

Op het vakantiepark zijn er talloze faciliteiten te vinden om er een topvakantie van te maken. Zo is er gratis draadloos internet op het gehele terrein te vinden. Voor de kinderen is er een overdekt en verwarmd speel-sportvoorziening. Daarnaast kunnen ze nieuwe vriendjes maken in de speelweide of in de speeltuin met water-zandspeelkuil en vele speeltoestellen. Daag de nieuwe vriendjes uit voor een skelterrace of ga samen ponyrijden. Na een hele dag vol leuke activiteiten is het tijd om de avond af te sluiten rond de vuurkorf of onder de veranda bij uw huis.

Ontdek Twente

Voor fietsers is Erve Kleilutte ideaal gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk Twente. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Gezellige plaatsen zoals Rijssen en Delden, mooie Twentse landerijen afgewisseld met bossen om wandelend of fietsend te ontdekken. Breng eens een bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn of een van de recreatieplassen, zwembaden, musea of overdekte speeltuinen in de nabije omgeving.

Zoek & Boek

Vakantiewoningen & lodges

Vakantiepark Erve Kleilutte is een kindvriendelijk vakantiepark. Gelegen in het landelijke Twente vlak bij het gezellige plaatsje Enter, bekend om zijn klompen en zompen. Wij ontvangen u graag op onze kleinschalige camping met een nieuw verwarmd sanitair gebouw en voorzieningen voor campers. Of in een van onze negen vakantiehuizen; Variërend in grootte van 6 tot 26 persoons. Alle huizen zijn compleet ingericht en voorzien van o.a. een gezellige veranda en ruime eigen tuin.

Virtuele tour

Specials

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.