De Bovenberg

Gemoedelijkheid in het groen

Vandaag geopend van
Vandaag 08:30 - 21:30
Adres
Bovenbergweg 14, 7475ST Markelo

De Bovenberg

Bent u opzoek naar een middelgrote camping met veel faciliteiten kom dan eens naar camping de Bovenberg in Markelo, de camping ligt aan natuurgebied de Borkeld ideaal voor de fiets en wandel kampeerders . ons terrein is ruim opgezet met comfortplaatsen van minimaal 150m2 met altijd vrij zicht.

Camping de Bovenberg is een sfeervol kampeerterrein van ruim 4,5 hectare gelegen aan natuurgebied de Borkeld en is uitermate geschikt voor natuur-fiets-en wandel liefhebbers van alle leeftijden. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken op 1 van de 6 speelplekken. De Bovenberg bestaat uit vier verschillende kampeervelden. Hier door is er altijd wel een schikte kampeerplaats te vinden die aan uw wensen voldoet. De camping is ruim opgezet met veel rust en ruimte. Verder bevind zich op de camping 2 ruime en schone toiletgebouwen.

Groepsaccommodatie de Bovenerg

Groepsaccommodatie de Bovenberg is een ideale accommodatie voor scholen, sportverenigingen of familiegezelschappen. De accommodatie bestaat uit een royale huiskamer met een gezellige zithoek en een aangrenzende keuken die ingericht is voor zelfverzorging met complete keukeninventaris. Buiten heeft u alle ruimte met een gedeeltelijk overdekt terras, voorzien van stoelen, tafels en picknickbanken. Achter de accommodatie beschikt u over een zandbak van 312 m2 met speeltoestellen, een sportveld van 2000 m2 met mogelijkheden voor voetbal, beach-volleybal.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.