Groepsaccommodaties Twente

De mooiste groepsaccommodaties in Twente

Beleef Twente samen met vrienden, kennissen, familie of met je schoolklas. De bedden zijn opgemaakt, uw ontvangstcomité staat klaar. U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een heerlijke groepsvakantie in Overijssel! Wat is er nog gezelliger dan op vakantie in één van de mooiste groepsaccommodaties in Twente?

Via thuiskomenintwente.nl vindt u een overzicht van groepsaccommodaties in Overijssel, en nog specifieker in het mooie landstreek Twente. Wij werken samen met Toeristisch Bureau Twente (TBT) en helpen u kiezen uit zorgvuldig geselecteerde Twentse groepsaccommodaties. Met accommodaties tot maximaal 20 personen, maar ook voor groepen van 20 tot maximaal 60 personen bieden we voor elke groepsgrootte een geschikt onderkomen.

“Kom thuis” in Twente en vind de groepsaccommodatie waar u samen met vrienden, kennissen of familie deze gastvrije regio optimaal beleeft.

Vind uw perfecte groepsaccommodatie in Twente

Wilt u een groepsaccommodatie met WiFi, overdekt zwembad en sportveld? Een tennisbaan, natuurlijk zwemwater en/of ontbijtservice? Filter de kenmerken voor de groepsaccommodatie voor uw groep. Zo vindt u gemakkelijk en snel de perfecte groepsaccommodatie. Overijssel heeft zoveel te bieden en er is van alles te beleven. Dus boek nu de leukste groepsaccommodatie in Nederland in het mooie Overijssel. Groepsaccommodaties staan vaak op luxe vakantieparken, zodat u tijdens uw groepsvakantie gebruik kan maken van de vele faciliteiten.

Evenementen in Twente

In Twente gaan natuur en cultuur hand in hand. Fietstochten door de bosrijke omgeving, vriendelijke begroetingen op straat, musea, galerijen, kastelen, boottochten op de Dinkel en Regge. U vindt het allemaal in Twente. Voor een overzicht van evenementen in de regio verwijzen we naar onze 'Twente Agenda'.

Campings

bungalowparken

  1. Camping & groepsaccommodatie De Bovenberg

    Gezellig Kindvriendelijk Kinderen Platteland Accommodatie huren

  2. Vakantiepark Erve Kleilutte

    Rustig Gezellig Kindvriendelijk Kinderen Natuur

  3. Vakantiepark de Lourenshoeve

    Kamperen Budget Accommodatie huren In/bij bos & natuur In/bij dorp

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.