Familieweekend Twente

Wil je een familieweekend in Twente vieren? Gezellig met z’n allen in een prachtige groepsaccommodatie overnachten, eropuit trekken in de natuur, leuke steden bezoeken en de kinderen trakteren op een dagje in een attractiepark? Twente heeft alle ingrediënten voor een geslaagd familieweekend en is de ideale plek voor een ontspannen of actief familie-uitje. Je kunt doen en laten wat je wilt, niets moet en alles mag.

In Twente vind je tal van groepsaccommodaties voor gezinnen met kinderen en kleinkinderen, of vriendengroepen. Denk bijvoorbeeld aan mooie villa’s, authentieke boerderijen, of moderne vakantiehuizen tot 20 of tot wel 60 personen. Is de groepsaccommodatie gelegen op een camping of bungalowpark, dan kun je ook gebruikmaken van alle faciliteiten zoals het zwembad, de speeltuin of de sportbanen.

De groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien, en zijn ook veelal geschikt voor jonge kinderen en 50-plussers. Er zijn meerdere slaapkamers met comfortabele bedden, een luxe uitgeruste keuken waar je grote maaltijden kunt bereiden, een ruime loungehoek waar je met z’n allen bij kunt praten, en een grote eetkamer waar je heerlijk kunt dineren en natafelen. Het terras in de tuin is de perfecte plek voor je kopje koffie, of een afzakkertje na het eten. Aangezien vrijwel alle groepsaccommodaties in de natuur of op een natuurrijk park liggen, geniet je ook van veel rust en privacy.

 1. Erve Kleilutte

  Rustig Hip Kindvriendelijk Huiselijk Natuur

 2. Vakantiepark de Lourenshoeve

  Kamperen Budget Accommodatie huren In/bij bos & natuur In/bij dorp

Groepsaccommodatie tot 20 of 60 personen

Zoek je een groepsaccommodatie voor maximaal 20 of 60 personen voor een reünie of familieweekend in Overijssel of Twente? In deze natuurrijke regio vind je voor elk soort gezelschap een geschikt onderkomen. Van gerestaureerde en boerderijen tot villa’s en chique vakantiehuizen, al dan niet met luxe faciliteiten zoals een jacuzzi of wellnessruimte. De groepsaccommodatie in Overijssel is uiteraard volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, jij en je familie voelen je dus meteen thuis.

Natuur, cultuur, historie en attracties – Overijssel heeft alle ingrediënten voor een leuk en gezellig familieweekend. Wie in Twente of het aangrenzende Salland verblijft, wil uiteraard eropuit trekken in de natuur. De Sallandse Heuvelrug en Nationaal Park Weerribben-Wieden zijn bijzondere natuurparken waar je naar hartenlust kunt wandelen of fietsen. Dankzij de vele kilometers aan wandel- en fietsroutes in Overijssel kun je vanaf je groepsaccommodatie een mooie tocht maken door het typerende coulisselandschap.

Wil je van je familieweekend een actief uitje maken? Ook dan heb je volop mogelijkheden. Mountainbiken, paardrijden, met een buggy door de bossen crossen, of kanoën of varen op het water. Je kunt ook een leuk arrangement boeken voor het gezelschap – plezier gegarandeerd. Wil je de kinderen trakteren op een dagje uit? Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo in Emmen liggen vaak op slechts korte afstand. Als je er een cultureel weekend van wil maken, vind je in Hanzestad Zwolle, Enschede, Hengelo en Almelo talloze musea, galeries, theaters en entertainment.

 1. Bungalowpark Hoge Hexel

  Rustig Gezellig Kindvriendelijk Huiselijk Natuur

 2. Camping & groepsaccommodatie De Bovenberg

  Gezellig Kindvriendelijk Platteland Kinderen Accommodatie huren

 3. Camping de Molenhof

  Kindvriendelijk Gezellig Kinderen Natuur Sportief

 1. ’t Keampke

  Kindvriendelijk Rustig Gezellig Platteland Duurzaam

 2. Villapark Eureka

  Zakelijk Gezellig Rustig Kindvriendelijk Huiselijk

 3. Camping De Witte Berg

  Kindvriendelijk Gezellig Sportief Kinderen Gastronomisch

 1. Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

  Gezellig Kindvriendelijk Natuur Authentiek Kinderen

 2. Recreatiepark De Tolplas

  Zakelijk Gezellig Rustig Kindvriendelijk Huiselijk

 3. Recreatiepark 'n Kaps

  Gezellig Kindvriendelijk Platteland Kinderen Peuterbad

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.