Camping de Rammelbeek

Adres
Breemorsweg 12, 7635 NH Lattrop

Camping de Rammelbeek

Camping de Rammelbeek, een unieke camping in het hart van de Twentse natuur. Gezellig op vakantie met het gezin? Dan is de Rammelbeek de ideale plek voor je caravan of tent.

Een dagje een boekje lezen in de zon of aan de zwemvijver terwijl de kinderen zich vermaken met het animatieteam. Of juist een dag eropuit met dierenpark Nordhorn en Kasteel Bad Bentheim bijna in je achtertuin. Ook liefhebbers van rust en ruimte kunnen hun hart ophalen op camping de Rammelbeek. Met je (elektrische) fiets ontdek je het hele seizoen nieuwe, prachtige plekjes in de omgeving. Je fiets zo Duitsland binnen, maar ook Ootmarsum en de prachtige natuurgebieden daar omheen liggen om de hoek.


Eenmaal weer terug op de camping, geniet je van de heerlijke maaltijden van de horeca op de Rammelbeek. Met je eigen badkamer op de plaats hoef je ook tijdens het douchen met niemand rekening te houden en laat je je shampoo gewoon lekker staan. Maar ook zonder privé sanitair zijn de douches ruim en schoon. Bij het winkeltje op camping de Rammelbeek haal je iedere ochtend verse broodjes en een krantje, maar ook voor je vergeten boodschappen kun je hier terecht.


Kortom, camping de Rammelbeek is de perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie. Kom tot rust, ontdek en geniet of je nou met zijn tweeën bent of met het hele gezin, we verwelkomen je graag op camping de Rammelbeek!

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.