Camping met prive sanitair

Wilt u optimaal genieten van het campingleven, maar houdt u toch ook wel een beetje van luxe en comfort? Boek dan uw verblijf op een camping met prive sanitair in Twente. Geniet van de luxe die het privé sanitair u biedt in de vorm van uw eigen toilet, douche en wastafel op uw kampeerplaats! Geen geloop van en naar het toiletgebouw meer dus. Zo geniet u niet alleen van al het moois dat Twente u qua natuur, cultuur, bezienswaardigheden en attracties biedt, maar beleeft u op uw gekozen camping ook een écht ontspannen vakantie!

Wat houdt een camping met prive sanitair in?

Een camping met prive sanitair beschikt over kampeerplaatsen die voorzien zijn van eigen sanitair. Op campings met prive sanitair hoeft u dus niet elke keer naar het toiletgebouw te lopen, want het toilet, de wastafel en de douche zijn op uw eigen plaats aanwezig. Stroom, water, riool en CAI-aansluiting zijn vanzelfsprekend tevens aanwezig, waardoor u op een camping met prive sanitair werkelijk niets tekort zult komen. Vaak zijn niet alle kampeerplaatsen van privé sanitair voorzien, maar zijn hiervoor speciale velden aangelegd. De kampeerplaatsen op deze velden zijn dus eigenlijk van alle gemakken voorzien en zijn extra comfortabel.

Kies uw camping met prive sanitair in Twente

In Twente zijn diverse voorbeelden van campings met prive sanitair te vinden. Hieronder vindt u hiervan 2 voorbeelden. Klik op een camping in de lijst om meer informatie te zien of om uw camping met prive sanitair direct te boeken!

Naar alle campings Twente

  1. Vakantiepark Mölke

    Vegetarisch Nederlands Kinderen Natuur Invalidentoilet

  2. Vakantiepark De Witte Berg

    (Indoor) speeltuin Bedlinnen aanwezig Overdekt zwembad Bij het bos Outdoor Zwembad

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.