Camping de Haer

Twents Geniet'n

Adres
Rossummerstraat 22, Ootmarsum

Camping de Haer

Gezinscamping De Haer is een kleinschalige camping vlakbij Ootmarsum en in de buurt van vele landgoederen, dorpen, molens, bronnen en kabbelende beekjes met kristalhelder water, weilanden en bossen.

Deze camping bruist enorm van vrolijke mensen die van kamperen houden. Met 5 hectare en 180 kampeerplaatsen met schaduw of in de zon is deze camping een heerlijk uitgangspunt om de omgeving te ontdekken. Kom met het gezin kamperen in een tentje, caravan of camper en ervaar een belevenisvolle kampeervakantie in Ootmarsum.

Kamperen in Ootmarsum

Camping de Haer is een fijne bestemming voor mensen die houden van kamperen. Hier kan je in alle rust en in een groene omgeving comfortabel kamperen op ruime plaatsen met elektra. Ook zijn er 3 deels verharde camperplaatsen te vinden op deze camping. Ootmarsum, ook wel het gratis openluchtmuseum van Oost-Nederland genoemd, is erg leuk om te ontdekken! Maak hier kennis met de Twentse folklore en haar mooie tradities en bekijk de oude huizen, kunstgaleries en musea. Schitterend zijn ook de landgoederen die je in de naaste omgeving van gezinscamping De Haer kunt bewonderen.

Leuke gezinscamping in Twente

Deze camping is voorzien van goede faciliteiten, waaronder het sanitair wat van een kwalitatief hoog niveau is. Schijnt het zonnetje? Geniet dan van een hapje en drankje op het terras in de horeca- en recreatieruimte. Dit is een gezellig ontmoetingspunt voor alle gasten, zowel overdag als ’s avonds. De camping beschikt tevens over een buitenzwembad, dus neem een verkoelende duik of lees een goed boek op een van de ligbedden die bij het zwembad staan. Wanneer je in de bouwvakvakantie komt kamperen met het gezin kan je meedoen aan het leuke activiteitenprogramma van het animatieteam. Op dit mooie plekje in Twente kan je naar hartenlust zwemmen, spelen, midgetgolfen, biljarten, tafeltennissen en vissen. Er is ontspanning voor iedereen!

Zoek & Boek

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.