Vakantiepark de Lourenshoeve

Kleinschalig vakantiepark & Camping

Adres
Flierdijk 1, Den Ham

Vakantiepark de Lourenshoeve

Vakantiepark de Lourenshoeve is een kindvriendelijk en kleinschalig park. Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust,- wandel- en fietsliefhebbers zich op De Lourenshoeve thuis voelen.

Het park staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf. Dankzij de aanwezigheid van een modern paardensportcentrum, waar je jouw eigen paard kunt stallen en terecht kunt voor het volgen van paardrijlessen, zullen ook paardenliefhebbers zich uitstekend vermaken.

Overnachten in een boerderij

Wanneer je een vakantie doorbrengt op De Lourenshoeve in Den Ham, verblijf je in comfortabele, vrijstaande vakantieboerderijen. De vakantieboerderijen zijn geschikt voor 6 personen en beschikken allen over een royale tuin met tuinmeubilair. Verder zijn de vakantieboerderijen voorzien van alle gemakken om er een comfortabel vakantie van te maken.

Ook beschikt De Lourenshoeve over een kleinschalige camping met plaats voor 15 caravans/tenten met uitzicht over de weilanden en aan de rand van het Zandstuwebos. Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig, enkele speeltoestellen voor de kinderen en een kantine. In de kantine zijn leesmateriaal, spelletjes en informatie over de omgeving te verkrijgen.

Groepsaccommodatie Twente

Ben je een weekendje weg voor een groep aan het organiseren? Dan is veelzijdig Twente de juiste bestemming voor jou. Op dit vakantiepark in Twente is het mogelijk om luxe en ruimte groepsaccommodaties te huren. Er is een 12-persoons, 20-persoons, en 32-persoons groepsaccommodatie te huren. Allen voorzien van een complete inventaris.

Omgeving van Den Ham

Vakantiepark de Lourenshoeve biedt gastvrijheid, ruimte en rust en de omgeving biedt volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in Twente. Bezoek gezellige plaatsen zoals Ommen en Nijverdal of ontdek de mooie Twentse natuur al wandelend of fietsend. Avonturenpark Hellendoorn en diverse zwembaden, recreatieplassen, musea en (overdekte) speeltuinen zijn ook in de omgeving van Vakantiepark de Lourenshoeve te vinden. De vele bossen en zandpaden nodigen je uit om op pad te gaan met het paard!

Zoek & Boek

Virtuele tour

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.