Natuurcamping Olde Kottink

Je zou er voor altijd willen blijven!

Adres
Kampbrugweg 3, Beuningen

Natuurcamping Olde Kottink

De camping, genesteld aan de oever van de Dinkel, ligt in een prachtig natuurgebied. De 90 gevarieerde plaatsen zijn zeer ruim, voorzien van elektra, een eigen waterbron en gratis WiFi. Enkele velden zijn uitsluitend voor volwassenen, zodat u optimaal van uw rust kunt genieten. Op een ander gedeelte vinden gezinnen met jonge kinderen een mooie plek. En voor mensen die van wat meer luxe houden hebben wij 6 prachtige tweepersoons bungalows te huur. Je zou er voor altijd willen blijven.

De camping is zeer rustig gelegen aan het lieflijke riviertje de Dinkel, vlakbij Oldenzaal en Denekamp en nabij het kerkdorp Beuningen. Huur een (elektrische) fiets en trek erop uit! Twente zal je laten verrassen door het culturele erfgoed en de veelzijdige natuur.

Rustige natuurcamping in Twente

Hier kan je met volle teugen genieten van de natuur met de ontelbare fiets- en wandelroutes. Observeer ijsvogels langs de Dinkel of bezoek de prachtige kerken, kastelen en musea die het gebied rijk is. Beleef de Twentse natuur in al haar glorie op Natuurcamping Olde Kottink.

De natuurcamping laat je ook genieten van de prachtige sterrenhemel, want op de camping is geen verlichting op het terrein. Zo kan je ongestoord genieten van de sterren. De enige verlichting kan komen van een gezellig kampvuurtje, waar je met z’n allen kunt zitten en kan luisteren naar het knisperen van het vuur en geluid van de vogels om je heen.

Rustige kampeerplaatsen

Natuurcamping Olde Kottink is een waar paradijsje voor mensen die op zoek zijn naar vrijheid, rust en warmte. Er zijn 90 ruime kampeerplaatsen te vinden en ze zijn allemaal voorzien van elektra, een eigen waterbron en gratis WiFi. Er zijn ook kampeervelden uitsluitend bestemd voor volwassenen, zodat je optimaal kunt genieten van de rust en natuur om je heen. Op een ander gedeelte van deze natuurcamping in Twente kunnen gezinnen met kinderen comfortabel kamperen.

Bungalows huren Twente

Een gezellig weekendje of weekje weg? Huur dan een appartement of een vakantiebungalow. Er zijn 6 luxe vakantiebungalows geschikt voor 2 personen, zonder kinderen en huisdiervrij. De vakantiebungalows en appartementen zijn rustig gelegen en omgeven door het Twentse coulisselandschap. Wat dacht je van een overnachting in een oude pastorie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden!

Zoek & Boek

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.