Landgoed Twente Fair AFGELAST

prijs
€ 12,00
locatie
Landgoedcamping Het Meuleman, De Lutte

Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2020. Alweer de veertiende editie met louter Twentse exposanten.

Waar een weekend lang bezoekers uit de regio en daarbuiten al het goede van Twente kunnen beleven, proeven en ervaren. Een unieke combinatie van ontmoeten en genieten in een geweldig outdoor decor, het prachtige natuurgebied het Lutterzand.

↵AFGELAST Twente, het landgoed van Nederland, is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars maar tijdens deze dagen staan de natuur, het buitenleven, proeven van (streek-)producten en trends op het gebied van lifestyle centraal. Op 6 hectare natuurterrein kunt u “struinen” door het bos, over de heide en langs het water.

Een unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten.

De Landgoed Twente Fair is onderverdeeld in vijf thema’s:

Fier
Gerijpt
Genereus
Weelderig
Sprankelend

Deze vijf thema’s vormen samen het karakter van Twente. Van de omgeving, de bewoners, de natuur en de geschiedenis. Kom ontdekken!

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.