Kerstmarkt Denekamp 2022

prijs
gratis
locatie
Eurowerft

Bezoek de sfeervolle en gezellige kerstmarkt in het centrum van Denekamp. Dit jaar zal de kerstmarkt op zaterdag 17 december van 15.00 tot 21.00 uur plaatsvinden. 's Middags wordt het kerstverhaal opgevoerd en aansluitend zal 's avonds een spectaculaire show plaatsvinden door de bekende Zandtovenaar Gert van de Vijver. Hij maakt gebruik van de fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Zijn werk wordt omlijst met muziek.

Intocht en levende kerststal
Op het Nicolaasplein zal drie keer de vertelling van het kerstverhaal worden nagespeeld. Jozef en Maria trekken op hun ezeltje het kerstdorp binnen, gevolgd door de herders met hun schapen en drie wijzen met hun kameel. In de kerststal wordt het kerstverhaal voorgelezen en uitgebeeld door de kerstgroep uit de Knikbuurt.

Kerstverhaal door de Zandtovenaar
Zandtovenaar Gert van der Vijver zal om 19.00 uur op het Nicolaasplein het kerstverhaal uitbeelden. Hij strooit, gooit en schuift met zand en vertelt op die manier het indrukwekkende verhaal.

Programma

17 december

Kerst met de Zandtovenaar

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

De Zandtovenaar, Gert van der Vijver komt zaterdag 17 december naar Denekamp. De Zandtovenaar maakt gebruik van de fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien op het Nicolaasplein. Zijn werk wordt omlijst met koormuziek van Vivace.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.