Kerstmarkt Denekamp 2022 (o.v.b.)

prijs
gratis
locatie
Eurowerft

Bezoek de sfeervolle en gezellige kerstmarkt in het centrum van Denekamp. Dit jaar zal de kerstmarkt met vele kerstkramen en sfeervolle houten huisjes plaatsvinden op en rondom de Eurowerft. De kerstvertelling blijft wel zoals vanouds op het Nicolaasplein. Hier staat ook het sfeervol aangeklede kerstdorp met kerststal. Kom hier kijken en luisteren naar de vertelling van het kerstverhaal. De kerstmarkt vindt plaats op zondag 18 december van 12.00 tot 17.00 uur.

Intocht en levende kerststal
Op het Nicolaasplein zal drie keer de vertelling van het kerstverhaal worden nagespeeld. Jozef en Maria trekken op hun ezeltje het kerstdorp binnen, gevolgd door de herders met hun schapen en drie wijzen met hun kameel. In de kerststal wordt het kerstverhaal voorgelezen en uitgebeeld door de kerstgroep uit de Knikbuurt.

Kom zondag 18 december gezellig langs en breng een bezoekje aan de kerstmarkt met de houten huisjes, kerstkramen met gl├╝hwein en diverse lekkere hapjes. De standhouders staan dit jaar op en rondom de Eurowerft.

AANMELDEN STANDPLAATSHOUDERS
Wil je graag deelnemen aan de kerstmarkt en een houten huisje, kraam of standplaats huren? download dan het aanmeldingsformulier.
AANMELDINGSFORMULIER

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.