Landgoed Twente Fair

locatie
Landgoedcamping Het Meuleman, De Lutte

Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2023. Alweer de zestiende editie met Twentse exposanten. Lekker struinen door bos, over heide en langs water.

Twente beleven & ervaren

Een speciale editie waarin al het goede van buitenleven, lifestyle, culinair genieten, activiteiten en demonstraties weer te vinden zijn op 6 hectare natuurschoon in De Lutte. Waar een weekend lang bezoekers uit de regio en daarbuiten al het goede van Twente kunnen beleven, proeven en ervaren. Een unieke combinatie van ontmoeten en genieten in een geweldig outdoor decor, het prachtige natuurgebied het Lutterzand.

Outdoor

Twente, het landgoed van Nederland, is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars maar tijdens deze dagen staan de natuur, het buitenleven, proeven van (streek-)producten en trends op het gebied van lifestyle centraal. Op 6 hectare natuurterrein kun je “struinen” door het bos, over de heide en langs het water.

Een unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten.

Thema's

De Landgoed Twente Fair is onderverdeeld in vijf thema’s:

  • Fier
  • Gerijpt
  • Genereus
  • Weelderig
  • Sprankelend

Deze vijf thema’s vormen samen het karakter van Twente. Van de omgeving, de bewoners, de natuur en de geschiedenis. Kom ontdekken!

Routebeschrijving

Vanaf de snelweg A1 Deventer richting Osnabrück, afslag Oldenzaal (afrit 32). Vanaf de afrit naar Denekamp, bij Denekamp staat de Landgoed Twente Fair aangegeven. Om file’s te voorkomen is het dringende advies via Denekamp te rijden!

De parkeerplaats (weiland) is een paar honderd meter van de entree. Tussen de parkeerplaats en de entree rijden paardentrams en golfkarretjes voor mindervaliden.

Verdere info & tickets

Voor meer informatie over de fair en je toegangskaarten bestellen kijk hier.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.