De Witte Berg in Ootmarsum is vanaf 2020 een 5-sterren camping.

In Nederland hebben op dit moment slechts 49 campings deze titel op hun naam staan, waarvan er nu 5 in Twente! De beoordeling wordt gegeven door camping-inspecteurs van de ANWB. De Witte Berg scoorde uitzonderlijk hoog in de vijf criteria-categorieën: terrein, recreatie, zwemmen, eten en drinken en sanitair.

Mooi nieuws voor Vakantiepark De Witte Berg uit Ootmarsum. Het vakantiepark van de familie Heerdink mag zich binnenkort een 5-sterren camping noemen. In Nederland hebben op dit moment slechts 49 campings deze titel op hun naam staan, in heel Europa zijn dit er maar 187. De 5-sterren beoordeling wordt gegeven door campinginspecteurs van de ANWB. Bij iedere keuring hanteren ze dezelfde richtlijnen. De Witte Berg scoorde uitzonderlijk hoog in de vijf criteria-categorieën: het terrein, de recreatie, het zwemmen, het eten en drinken en natuurlijk het sanitair.

De Witte Berg is constant bezig met vernieuwen. In de laatste vijf jaar werd er geïnvesteerd in de renovatie van restaurant Bie Heintje en de receptie, de bouw van een overdekt zwembad en een grote indoor speeltuin en het plaatsen van chalets en tentvilla’s. Ook de komende jaren zitten familie Heerdink en zijn personeel niet stil. “We zijn bezig met een glijbaan in de zwemvijver, een nieuw theater en de realisatie van een terrassencamping. Door drie velden op verschillende niveaus te plaatsen, heb je op elke campingplek een prachtig uitzicht over de glooiende omgeving. Dit zie je veel in Frankrijk en Italië, maar bijna nooit in Nederland.”, vertelt eigenaar Laurens Heerdink.

Volgens Laurens is de kracht van De Witte Berg de groei en tegelijkertijd de kleinschaligheid. “Ondanks alle veranderingen blijft het een familiecamping met een gemoedelijke sfeer. We vinden kwaliteit, service en persoonlijk contact heel belangrijk.” Ook de locatie kenmerkt de camping. Het is gelegen in een prachtig Twentse landschapsgebied, in de buurt van de Duitse grens en het unieke stadje Ootmarsum. Vanaf 2020 staat De Witte Berg officieel in het lijstje van de ANWB Top campings. Een mooi begin voor het nieuwe seizoen dat in maart van start gaat. “Dit is een pluim op ons werk. Er zijn niet veel kleine campings die de 5 sterren halen. Het is uniek… en daar zijn we heel trots op!”

De 5-sterren campings in twente zijn: Ardoer Camping De Noetselerberg, Camping De Papillon, Camping De Molenhof, Vakantiepark Mölke en Vakantiepark De Witte Berg.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.