actueel

 1. De Witte Berg in Ootmarsum is vanaf 2020 een 5-sterren camping.

  In Nederland hebben op dit moment slechts 49 campings deze titel op hun naam staan, waarvan er nu 5 in Twente! De beoordeling wordt gegeven door camping-inspecteurs van de ANWB. De Witte Berg scoorde uitzonderlijk hoog in de vijf criteria-categorieën: terrein, recreatie, zwemmen, eten en drinken en sanitair.

 2. Sanitair mag op campings eerder open

  De douches, wastafels en toiletten mogen op 15 juni weer open. Dat blijkt uit navraag van de NOS bij het kabinet. Dat betekent dat veel campings en kampeerterreinen twee weken eerder open kunnen.

 3. 4 ANWB TOP CAMPINGS IN TWENTE

  Ardoer Camping De Noetselerberg, Camping De Papillon, Camping De Molenhof, Vakantiepark Mölke mogen zich ook in 2019 ANWB Top camping noemen. De ANWB Top campings zijn allemaal 5 sterrencampings die jaarlijks door de ANWB worden geselecteerd en zijn herkenbaar aan het label Top camping 2019. Vandaag werd door ANWB de lijst met 180 ANWB Top campings in Europa gepubliceerd. Hiervan liggen er 49 in Nederland.

 4. Kampeersector omarmt Twentse natuur en landschap

  Maandag 17 september ondertekenden Jacob van Olst, directeur Landschap Overijssel en Niels Stijger, voorzitter van het Camping en Bungalow Overleg Twente (CBOT) de intentieovereenkomst voor de samenwerking van beide partijen voor behoud van het Twentse landschap en natuur.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.