Agenda

juni

Bezoek park en arboretum Singraven

wanneer
1 februari - 31 okt 2022
adres
Park en Arboretum landgoed Singraven

Rond het Huis liggen tuinen en een park dat in Engelse landschapsstijl werd ontworpen door de beroemde tuinarchitect Leonard Springer. De hier traag stromende Dinkel slingert er vredig doorheen. Het park bezit een uitgebreide bloemen en moestuin met bijenkasten. Buiten het park, aan de overzijde van de Molendijk, bevindt zich een arboretum. Stil, sfeervol en interessant.

juli

'Op Stap' in de Bergvennen

wanneer
14 juli
adres
De Bergvennen

Donderdag 14 juli organiseert Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie in natuurgebied de Bergvennen (Lattrop). Deelnemers kunnen tijdens deze excursie genieten van dit schitterende natuurgebied. Een natuurgids vertelt tijdens de wandeling over dit Natura2000- gebied, de cultuurhistorie en de planten en dieren die er voorkomen. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.

september

Bourgondische Wandeling Twente 2022

wanneer
11 september
adres
Party Centrum Ensink

Wandelen en recreëren in de natuur is “hot”. Voeg daar een zeven gangen diner aan toe met bijpassende wijn, speciaalbier of fris én live muziek en de basis “ingrediënten” van de Bourgondische Wandeling zijn compleet.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.