Agenda

juni

Rondleiding Huis Singraven

wanneer
1 april - 31 oktober
adres
Huis Singraven

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 11.00 en om 14.00 uur in de maanden april tot en met oktober is er een rondleiding in Huis Singraven. U kunt een toegangskaart kopen bij de Landgoedwinkel a/d Dinkel. Kosten: € 10,00 p.p.

Reggestreek Wandel4daagse

Verken de prachtige Reggestreek

wanneer
25 - 28 juni
adres
Partycentrum Mölke

Vakantiepark Mölke organiseert i.s.m. Wandelvereniging Rijssen en Stichting Ontdek de Reggestreek de Reggestreek Wandel4daagse. Iedere dag is er een verrassende wandelroute beschikbaar van 10, 20 en 30 km.

juli

"Tot de Nek in de Drek"

Obstacle Mud Run

wanneer
6 juli
adres
Manege De Vjenneruiters

Wie wil er nou niet over een prachtig parcours lopen met allemaal boeren/Twentse hindernissen. Inschrijven op www.totdenekindedrek.nl

augustus

Reggestreek Fiets 4-daagse

wanneer
27 - 30 augustus
adres
Partycentrum Mölke

Vier dagen fietsen in het mooiste stukje van de Reggestreek. Met elke dag 40 tot 50 kilometers op de pedalen ontdekt u de Reggestreek optimaal.

mei

Natuurfietsroute

wanneer
17 mei 2020
adres
Livio/Het Wiedenbroek

Mooie fietsroute van 20 kilometer die langs prachtige kunst en natuur voert. U fietst langs historische plaatsen in de omgeving van park het Groot Scholtenhagen, de Oostendorper watermolen en landgoed Het Lankheet.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.