Agenda

september

Rondleiding Huis Singraven

wanneer
1 april - 31 okt 2018
adres
Huis Singraven

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 11.00 en om 14.00 uur in de maanden april tot en met oktober is er een rondleiding in Huis Singraven. U kunt een toegangskaart kopen bij de Landgoedwinkel a/d Dinkel. Kosten: € 9,00 p.p.

oktober

Landgoed Twente Fair

wanneer
27 - 28 oktober
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Op 27 en 28 oktober vindt de twaalde editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2018.

december

Midwinterhoornblazen

zondag 2 december t/m zondag 6 januari

wanneer
02 - 16 december
adres
Openluchtmuseum Ootmarsum

De meningen over het ontstaan van het midwinterhoornblazen zijn verdeeld. De traditie zou in heidense tijden kunnen zijn ontstaan uit het verlangen naar de lente en het verjagen van de boze, duistere demonen van de winter.

Kerstmarkt Denekamp 2018

mét levende kerststal.

wanneer
16 december
adres
Nicolaasplein

Zondag 16 december 2018 zal het Nicolaasplein in Denekamp worden omgetoverd tot een gezellig nostalgisch kerstplein, met levende kerststal.

augustus

Kunst in Ootmarsum

wanneer
23 - 25 aug 2019
adres
centrum

De openluchtexpositie met meer dan 200 kunstenaars in het centrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Er zijn beeldpleinen met exposities van sculpturen van brons, glas, hout of staal.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.