Agenda

september

Bezoek park en arboretum Singraven

wanneer
1 februari - 31 okt 2022
adres
Park en Arboretum landgoed Singraven

Rond het Huis liggen tuinen en een park dat in Engelse landschapsstijl werd ontworpen door de beroemde tuinarchitect Leonard Springer. De hier traag stromende Dinkel slingert er vredig doorheen. Het park bezit een uitgebreide bloemen en moestuin met bijenkasten. Buiten het park, aan de overzijde van de Molendijk, bevindt zich een arboretum. Stil, sfeervol en interessant.

oktober

Landgoed Twente Fair

wanneer
29 - 30 oktober
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2022. Alweer de vijftiende editie met Twentse exposanten. Lekker struinen door bos, over heide en langs water.

december

Kerstmarkt Denekamp 2022

wanneer
17 december
adres
Eurowerft

Bezoek de sfeervolle en gezellige kerstmarkt in het centrum van Denekamp. Dit jaar zal de kerstmarkt op zaterdag 17 december van 15.00 tot 21.00 uur plaatsvinden. 's Middags wordt het kerstverhaal opgevoerd en aansluitend zal 's avonds een spectaculaire show plaatsvinden door de bekende Zandtovenaar Gert van de Vijver. Hij maakt gebruik van de fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Zijn werk wordt omlijst met muziek.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.