Agenda

oktober

Bezoek park en arboretum Singraven

wanneer
19 mei - 31 okt 2021
adres
Park en Arboretum landgoed Singraven

Het Park & Arboretum Singraven zijn weer geopend! Rond het Huis liggen tuinen en een park dat in Engelse landschapsstijl werd ontworpen door de beroemde tuinarchitect Leonard Springer. De hier traag stromende Dinkel slingert er vredig doorheen. Het park bezit een uitgebreide bloemen en moestuin met bijenkasten. Buiten het park, aan de overzijde van de Molendijk, bevindt zich een arboretum. Stil, sfeervol en interessant.

Landgoed Twente Fair

wanneer
30 - 31 oktober
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2021. Alweer de veertiende editie met Twentse exposanten.

december

Kerstmarkt Denekamp 2021

wanneer
19 december
adres
Eurowerft

Bezoek de sfeervolle en gezellige kerstmarkt in het centrum van Denekamp. Dit jaar zal de kerstmarkt met vele kerstkramen en sfeervolle houten huisjes plaatsvinden op en rondom de Eurowerft. De kerstvertelling blijft wel zoals vanouds op het Nicolaasplein. Hier staat ook het sfeervol aangeklede kerstdorp met kerststal. Kom hier kijken en luisteren naar de vertelling van het kerstverhaal. De kerstmarkt vindt plaats op zondag 19 december van 12.00 tot 17.00 uur.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.