Agenda

mei

Rondleiding Huis Singraven

wanneer
1 april - 31 oktober
adres
Huis Singraven

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 11.00 en om 14.00 uur in de maanden april tot en met oktober is er een rondleiding in Huis Singraven. U kunt een toegangskaart kopen bij de Landgoedwinkel a/d Dinkel. Kosten: € 10,00 p.p.

juni

Reggestreek Wandel4daagse

Verken de prachtige Reggestreek

wanneer
25 - 28 juni
adres
Partycentrum Mölke

Vakantiepark Mölke organiseert i.s.m. Wandelvereniging Rijssen en Stichting Ontdek de Reggestreek de Reggestreek Wandel4daagse. Iedere dag is er een verrassende wandelroute beschikbaar van 10, 20 en 30 km.

juli

"Tot de Nek in de Drek"

Obstacle Mud Run

wanneer
6 juli
adres
Manege De Vjenneruiters

Wie wil er nou niet over een prachtig parcours lopen met allemaal boeren/Twentse hindernissen. Inschrijven op www.totdenekindedrek.nl

Natuurfietsroute

wanneer
7 juli
adres
Livio/Het Wiedenbroek

Mooie fietsroute van 20 kilometer die langs prachtige kunst en natuur voert. U fietst langs historische plaatsen in de omgeving van park het Groot Scholtenhagen, de Oostendorper watermolen en landgoed Het Lankheet.

augustus

Kunst in Ootmarsum

wanneer
23 - 25 aug 2019
adres
centrum

De openluchtexpositie met meer dan 200 kunstenaars in het centrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Er zijn beeldpleinen met exposities van sculpturen van brons, glas, hout of staal.

Reggestreek Fiets 4-daagse

wanneer
27 - 30 aug 2019
adres
Partycentrum Mölke

Vier dagen fietsen in het mooiste stukje van de Reggestreek. Met elke dag 40 tot 50 kilometers op de pedalen ontdekt u de Reggestreek optimaal.

december

Kerstmarkt Denekamp 2019

mét levende kerststal.

wanneer
22 dec 2019
adres
Nicolaasplein

Zondag 22 december 2019 zal het Nicolaasplein in Denekamp worden omgetoverd tot een gezellig nostalgisch kerstplein, met levende kerststal.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.