Agenda

augustus

Bezoek park en arboretum Singraven

wanneer
19 mei - 31 oktober
adres
Park en Arboretum landgoed Singraven

Het Park & Arboretum Singraven zijn weer geopend! Rond het Huis liggen tuinen en een park dat in Engelse landschapsstijl werd ontworpen door de beroemde tuinarchitect Leonard Springer. De hier traag stromende Dinkel slingert er vredig doorheen. Het park bezit een uitgebreide bloemen en moestuin met bijenkasten. Buiten het park, aan de overzijde van de Molendijk, bevindt zich een arboretum. Stil, sfeervol en interessant.

september

Bourgondische Wandeling Twente 2021

wanneer
10 - 12 september
adres
Party Centrum Ensink

In 2021 is de wandeling maar liefst drie dagen! 10, 11 en 12 september. Ben jij er ook (weer) bij? Onderweg wordt je heerlijk culinair verrast en ontvang je een bijpassende wijn, speciaal bier of frisje.

oktober

Landgoed Twente Fair

wanneer
30 - 31 oktober
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2021. Alweer de veertiende editie met louter Twentse exposanten.

december

Kerstmarkt Denekamp 2021 (o.v.b.)

wanneer
19 dec 2021
adres
Nicolaasplein

Bezoek de sfeervolle en gezellige kerstmarkt op het Nicolaasplein. Hier vind je houten huisjes, kerstkramen met gl├╝hwein en diverse lekkere hapjes.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.