Agenda

juli

Bezoek de Molen van Frielink

wanneer
1 maart - 31 okt 2020
adres
Molen van Frielink

Kom een kijkje nemen in de Molen van Frielink. Een korenmolen uit 1821 welke in 2010 volledig in ere hersteld is.

Aardbei Drive-in!

wanneer
25 mei - 31 juli
adres
De Manderveense Aardbei

Genieten van de heerlijkste aardbeien in de drive-in van de Manderveense Aardbei. Door de corona maatregelen zijn zij niet regulier geopend maar kun je met de auto of fiets toch nog genieten van de lekkerste gerechten! Geopend van donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

wanneer
1 juni - 31 oktober
adres
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen)

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Bezoek park en arboretum Singraven

wanneer
1 juni - 31 oktober
adres
Park en Arboretum landgoed Singraven

Vanaf 1 juni (2e Pinksterdag) zijn Park & Arboretum Singraven weer geopend! Rond het Huis liggen tuinen en een park dat in Engelse landschapsstijl werd ontworpen door de beroemde tuinarchitect Leonard Springer. De hier traag stromende Dinkel slingert er vredig doorheen. Het park bezit een uitgebreide bloemen en moestuin met bijenkasten. Buiten het park, aan de overzijde van de Molendijk, bevindt zich een arboretum. Stil, sfeervol en interessant.

Rondleiding Huis Singraven

wanneer
2 juni - 31 oktober
adres
Huis Singraven

Vanaf dinsdag 2 juni is Huis Singraven weer geopend voor rondleidingen. Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag doorlopende rondleidingen van 13.30 tot 15.30 uur. U kunt een toegangskaart kopen bij de toren van het Huis. Kosten: € 10,00 p.p.

Big Insects

wanneer
4 juli - 16 augustus
adres
Natura Docet Wonderryck Twente

Metersgrote insecten uit verschillende continenten hebben zich deze zomer verzameld bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Ze leven daar in harmonie bij elkaar. Deze zomer is er een unieke kans om samen met Miro en Kreek toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes.

augustus

Bouwen met LEGO®

wanneer
04 - 6 augustus
adres
Museum Buurtspoorweg

Het is weer zo ver: de LEGO dagen bij de Museum Buurtspoorweg, voor iedereen die dol is op LEGO. Drie dagen lang naar hartenlust spelen met en kijken naar LEGO.

september

Bruisende markt & Koopzondag

wanneer
13 september
adres
Henri Dunantplein

Zondag 13 september staat Nijverdal wederom in het teken van de Grote Nijverdalse familiedag. Die dag is er een grote, bruisende markt in ons gezellige centrum.

oktober

Landgoed Twente Fair

wanneer
24 - 25 okt 2020
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2020. Alweer de veertiende editie met louter Twentse exposanten.

mei

Bourgondische Wandeling Twente 2021

wanneer
30 mei 2021
adres
RV Actief

Op zondag 30 mei 2021 organiseert Party Centrum Ensink in samenwerking met RV Sportreizen de Bourgondische Wandeling om ons mooie Weerselo. De tocht van 10 kilometer lang, voert u langs vele mooie landelijke en bosrijke plekjes. Onderweg wordt u heerlijk culinaire verrast en ontvang u een bijpassende wijn, speciaal bier of frisje. De start van de tocht is vanaf 13.00 uur bij Party Centrum Ensink.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.