Agenda

september

Bezoek park en arboretum Singraven

wanneer
19 mei - 31 okt 2021
adres
Park en Arboretum landgoed Singraven

Het Park & Arboretum Singraven zijn weer geopend! Rond het Huis liggen tuinen en een park dat in Engelse landschapsstijl werd ontworpen door de beroemde tuinarchitect Leonard Springer. De hier traag stromende Dinkel slingert er vredig doorheen. Het park bezit een uitgebreide bloemen en moestuin met bijenkasten. Buiten het park, aan de overzijde van de Molendijk, bevindt zich een arboretum. Stil, sfeervol en interessant.

oktober

Audi Meeting Twente

wanneer
3 oktober
adres
Camping de Rammelbeek

Op zondag 3 oktober vindt Audi meeting Twente weer plaats op Camping de Rammelbeek. Tijdens dit evenement staat Audi centraal. Je komt hier van alles tegen, van dikke bakken tot particulier getunede Audi’s! Tevens staan er een aantal stands met gave items voor de Audi liefhebber.

Landgoed Twente Fair

wanneer
30 - 31 oktober
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2021. Alweer de veertiende editie met louter Twentse exposanten.

december

Kerstmarkt Denekamp 2021 (o.v.b.)

wanneer
19 december
adres
Nicolaasplein

Bezoek de sfeervolle en gezellige kerstmarkt op het Nicolaasplein. Hier vind je houten huisjes, kerstkramen met glühwein en diverse lekkere hapjes.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.