Agenda

mei

Bezoek park en arboretum Singraven

wanneer
1 februari - 31 okt 2022
adres
Park en Arboretum landgoed Singraven

Rond het Huis liggen tuinen en een park dat in Engelse landschapsstijl werd ontworpen door de beroemde tuinarchitect Leonard Springer. De hier traag stromende Dinkel slingert er vredig doorheen. Het park bezit een uitgebreide bloemen en moestuin met bijenkasten. Buiten het park, aan de overzijde van de Molendijk, bevindt zich een arboretum. Stil, sfeervol en interessant.

september

Bourgondische Wandeling Twente 2022

wanneer
11 sep 2022
adres
Party Centrum Ensink

Wandelen en recreëren in de natuur is “hot”. Voeg daar een zeven gangen diner aan toe met bijpassende wijn, speciaalbier of fris én live muziek en de basis “ingrediënten” van de Bourgondische Wandeling zijn compleet.

december

Kerstmarkt Denekamp 2022 (o.v.b.)

wanneer
18 dec 2022
adres
Eurowerft

Bezoek de sfeervolle en gezellige kerstmarkt in het centrum van Denekamp. Dit jaar zal de kerstmarkt met vele kerstkramen en sfeervolle houten huisjes plaatsvinden op en rondom de Eurowerft. De kerstvertelling blijft wel zoals vanouds op het Nicolaasplein. Hier staat ook het sfeervol aangeklede kerstdorp met kerststal. Kom hier kijken en luisteren naar de vertelling van het kerstverhaal. De kerstmarkt vindt plaats op zondag 18 december van 12.00 tot 17.00 uur.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.