Agenda

mei

Rondleiding Huis Singraven

wanneer
1 april - 31 oktober
adres
Huis Singraven

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 11.00 en om 14.00 uur in de maanden april tot en met oktober is er een rondleiding in Huis Singraven. U kunt een toegangskaart kopen bij de Landgoedwinkel a/d Dinkel. Kosten: € 9,00 p.p.

juni

Reggestreek Wandel4daagse

Verken de prachtige Reggestreek

wanneer
26 - 29 juni
adres
Partycentrum Mölke

Vakantiepark Mölke organiseert i.s.m. Wandelvereniging Rijssen en Stichting Ontdek de Reggestreek de Reggestreek Wandel4daagse. Iedere dag is er een verrassende wandelroute beschikbaar van 10, 20 en 30 km.

Boulevard Outdoor Dance Event

wanneer
30 juni - 1 juli
adres
Recreatiepark Het Lageveld

Zet de datum maar vast in je agenda: 30 juni keert Boulevard Outdoor groter dan ooit terug! Dit jaar zullen meer dan 40 artiesten optreden, verdeeld over zes area's.

juli

"Tot de Nek in de Drek"

Obstacle Mud Run

wanneer
7 juli
adres
Manege De Vjenneruiters

Wie wil er nou niet over een prachtig parcours lopen met allemaal boeren/Twentse hindernissen. Inschrijven op www.totdenekindedrek.nl

augustus

Kunst in Ootmarsum

wanneer
24 - 26 augustus
adres
centrum

De openluchtexpositie met meer dan 200 kunstenaars in het centrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen.

Reggestreek Fiets 4-daagse

wanneer
28 - 31 aug 2018
adres
Partycentrum Mölke

Vier dagen fietsen in het mooiste stukje van de Reggestreek. Met elke dag 35 tot 40 kilometers op de pedalen ontdekt u de Reggestreek optimaal.

oktober

Landgoed Twente Fair

wanneer
27 - 28 okt 2018
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Op 27 en 28 oktober vindt de twaalde editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2017.

december

Midwinterhoornblazen

zondag 2 december t/m zondag 6 januari

wanneer
02 - 16 dec 2018
adres
Openluchtmuseum Ootmarsum

De meningen over het ontstaan van het midwinterhoornblazen zijn verdeeld. De traditie zou in heidense tijden kunnen zijn ontstaan uit het verlangen naar de lente en het verjagen van de boze, duistere demonen van de winter.

Kerstmarkt Denekamp 2018

mét levende kerststal.

wanneer
16 dec 2018
adres
Nicolaasplein

Zondag 16 december 2018 zal het Nicolaasplein in Denekamp worden omgetoverd tot een gezellig nostalgisch kerstplein, met levende kerststal.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.