Kerstmarkt Denekamp 2018

mét levende kerststal.

prijs
gratis
locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Zondag 16 december 2018 zal het Nicolaasplein in Denekamp worden omgetoverd tot een gezellig nostalgisch kerstplein, met levende kerststal.

De kerstmarkt in Denekamp wordt dit jaar op zondag 16 december gehouden en het belooft een sfeervolle editie te worden. Met natuurlijk een levende kerststal; dat is traditie.

Het is elk jaar weer een vertrouwd gezicht op de kerstmarkt in Denekamp: de grote stoet die het dorp intrekt, compleet met kameel, ezel, os en schapen, en vervolgens het kerstverhaal uitbeeldt in de kerststal.

De Denekamper ondernemers zijn enthousiast in hun deelname en openen de deuren van hun winkels. Zo kan er dus gewinkeld worden bij de ondernemers én op de warenmarkt. De ondernemers houden allerlei acties; de kramen zijn gevuld met waren die passen bij de kerstsfeer. Ook ontbreekt de Glühwein niet; aangeboden door Denekampse verenigingen.

Kerstmarkt bezoeken

De kerstmarkt wordt op zondag 16 december gehouden in het centrum van Denekamp en is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De entree en het parkeren zijn natuurlijk gratis.

Houten kersthuisje, kraam of standplaats huren?

Vul dan het aanmeldformulier in.

AANMELDFORMULIER

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.