Kerst en Kunst in Ootmarsum

Beleef een magische Kerst!

prijs
gratis
locatie
centrum, Ootmarsum

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 kunt u wederom genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd. Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes , verwarmende terrassen, maar ook Internationale gasten met spectaculaire optredens zorgen voor een onvergetelijke dag.

En dit alles in een romantisch decor. De markt is op beide dagen van 12u – 18u. Kortom… ervaar het ultieme Kerstgevoel in Ootmarsum.

DE KERSTSFEER VOELEN

Naast de bijzondere straatacts wordt de kerstsfeer ingeluid door de Kerstman die door de straten loopt. Midwinterhoornblazers en diverse koren laten hun warme klanken door de straatjes van het stadje klinken. Beleef het bijzondere kerstgevoel van een kerstmarkt voor het hele gezin!

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en om het kerstdecor te bewonderen in ons pittoreske en magische Ootmarsum. Voor meer info en de lijst met deelnemers zie: www.kerstenkunst.nl of volg ons op facebook ‘Kerst en Kunst Ootmarsum’