Agenda

oktober

Landgoed Twente Fair

wanneer
28 - 29 oktober
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Op 28 en 29 oktober vindt de elfde editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2017.

Indoor Wierden

CSI1* CSI2*

wanneer
28 oktober - 4 november
adres
Manege de Vossenbos

Van zaterdag 28 oktober tot en met zaterdag 4 november komt de top van de nationale en internationale springsport naar de 41e editie van Indoor Wierden. Dit evenement geniet sinds jaar en dag grote populariteit onder de paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland.

november

Springendalloop 2017

wanneer
11 november
adres
Hoeve Springendal

Op zaterdag 11 november 2017 vindt alweer de zesde editie van de Springendalloop plaats (locatie Hooidijk – Hoeve Springendal).

december

Kerst en Kunst in Ootmarsum

Beleef een magische Kerst!

wanneer
09 - 10 december
adres
centrum

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 kunt u wederom genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd. Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes , verwarmende terrassen, maar ook Internationale gasten met spectaculaire optredens zorgen voor een onvergetelijke dag.

Kerstmarkt Denekamp

mét levende kerststal.

wanneer
17 december
adres
Nicolaasplein

Zondag 17 december 2017 zal het Nicolaasplein in Denekamp worden omgetoverd tot een gezellig nostalgisch kerstplein, met levende kerststal.

augustus

Kunst in Ootmarsum

wanneer
24 - 26 aug 2018
adres
centrum

De openluchtexpositie met meer dan 200 kunstenaars in het centrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen.