Agenda

augustus

Heidemarkt Holterbergplein

Met opening door de Heidekoning!

wanneer
19 augustus
adres
Holterbergplein

Zaterdag 19 augustus van 11.00 tot 17.00 uur wordt op het Holterbergplein een Heidemarkt gehouden. De Heidemarkt is de start van een week bomvol activiteiten onder de noemer Paarse Loper.

Kunst in Ootmarsum

Kunst........om stil van te worden

wanneer
25 - 27 augustus
adres
centrum

De openluchtexpositie met meer dan 200 kunstenaars in het centrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. Dit jaar is het thema:

Reggestreek Fiets 4-daagse

wanneer
29 augustus - 1 september
adres
Partycentrum Mölke

Vier dagen fietsen in het mooiste stukje van de Reggestreek. Met elke dag 35 tot 40 kilometers op de pedalen ontdekt u de Reggestreek optimaal.

september

StrongSisterRun

2 september 2017

wanneer
2 september
adres
Evenementenweide

Deze obstacle run van 7 kilometer is alleen voor vrouwen! Het gaat niet om de tijd, maar om de fun. Ben jij sterk genoeg om 7 kilometer en vele obstakels te overwinnen?

StrongManRun

3 september 2017

wanneer
3 september
adres
Evenementenweide

Een van de bekendste obstacle runs in Nederland vindt plaats in Hellendoorn en Nijverdal. Op zondag 3 september kun je een parcours met veel uitdagende obstakels volbrengen. Kies uit 12 of 21 kilometer.

8e editie Höfteballooning

Landgoed Warmelo

wanneer
15 september
adres
Landgoed Warmelo

Indrukwekkend ballonspektakel met zo'n 30 heteluchtballonnen en paramoteurs. De speciale Night Glow is een van de hoogtepunten en begint rond 21.30 uur.

oktober

Military Boekelo

5 t/m 8 oktober 2017

wanneer
05 - 8 oktober
adres
Military Boekelo

Military Boekelo-Enschede behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn.

Streekmarkt Twente

wanneer
7 oktober
adres
Grote of Oude Blasiuskerk

Elke eerste zaterdag van de maand vindt de streekmarkt plaats bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden. Kom ook en laat je verrassen door de Twentse producten!

Landgoed Twente Fair

wanneer
28 - 29 oktober
adres
Landgoedcamping Het Meuleman

Op 28 en 29 oktober 2017 vindt de elfde editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2017.

december

Kerst en Kunst in Ootmarsum

Beleef een magische Kerst!

wanneer
09 - 10 dec 2017
adres
centrum

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 kunt u wederom genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd. Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes , verwarmende terrassen, maar ook Internationale gasten met spectaculaire optredens zorgen voor een onvergetelijke dag.

Kerstmarkt Denekamp

mét levende kerststal.

wanneer
17 dec 2017
adres
Nicolaasplein

Zondag 17 december 2017 zal het Nicolaasplein in Denekamp worden omgetoverd tot een gezellig nostalgisch kerstplein, met levende kerststal.